Number
почистване на домове

Време е за почистване на кухнята, а нямате време за това? Ние от „Клийнито“ сме на ваше разположение. Днес ще разкажем малко за почистване на кухня – част от услугите ни за почистване на домове.

Към целия материал

Дойде време за пране на матраци, тъй като през топлите дни съхнат по-бързо. Време е за премахване на мръсотията и акарите, които живеят в тях. Тази услуга е част от нашата услуга, за пране на мека мебел. Услугата пране на матраци не се различава по нищо от прането на дивани, ние предлагаме машинно пране на текстилни облицовки за спални и матраците им като същите биват третирани с еко съобразни препарати и детергенти за почистване.   Цени за пране на матраци от един персон пране на матраци един персон Цена: 34,00 лева за освежаване; Оскъпяване с до 5 лева при силно замърсяване или стари петна. Прането на този тип матраци включва: Площ за лежане до един персон или до 90/200см.; Странични площи;     Цени за пране на матраци от два персона пране на матраци от два персона Цена: 40,00 лева за освежаване; Оскъпяване с до 5 лева при силно замърсяване или стари петна; Прането на този тип матраци включва: Площ за лежане до два персона или до 190/200см.; Странични площи;  

Към целия материал
пране на мека мебел

Когато търсите услугата „пране на мека мебел“ в София, то е логично да се запознаете с услугите на фирма „Клийнито“. Ние предлагаме почистване на високо ниво, както и качествени услуги, за пране на мека мебел.

Към целия материал