Number

Ние сме „Клийнито“ ООД – добрата фирма за почистване – професионалист и партньор за един по-чист град. Нека разкажем за две от основните ни услуги, които са част от услугата ни за почистване на домове.

Към целия материал
почистване на домове

Да почистим домът е мисия за всеки, който държи на своя дом. Ние предлагаме да сме от полза на тези, които нямат достатъчно време, за да превърнат своя дом в уютно и приятно чисто място. Нека разкажем за някои от основните услуги, които са включени в услугата ни почисване на домове.

Към целия материал
професионално почистване

Четири са най-важните услуги при почистване на домове от професионалисти, поне такива са нашите наблюдения. Пране на мокети и мека мебел, почистване на прозорци, кухня, санитарни възли. Машинно изпиране на мека мебел и меки настилки Услугата за почистване на домове, се извършва с професионални почистващи машини и препарати с помощта, на които меката мебел, килими, мокет или пътеки се изпират в дълбочина и изсъхват в рамките на същия ден. Измиване на прозорци и щори Стъклата и дограмите се измиват двустранно с подходящи принадлежности и препарати, които позволяват отичането на дъждовната вода след почистване, върху стъклата остава филм с анти статично действие. Почистване на кухня Сред най-популярните услуги, от пакета за почистване на домове е почистване на кухнята. При почистването на кухни обезмасляваме кухненските шкафове фурната и хладилника отвън, но можем да почистим цялото Ви оборудване и от вътре, след предварителна договорка и оглед. Почистване на бани и санитарни възли Баните и тоалетните почистваме цялостно, както и всички друго в дома, но за разлика от останалите помещения – в банята и санитарния възел използваме силни дезинфектанти за отстраняване на сапунени утайки, варовик, мухъл и други. Почистват се мивки, тоалетни чинии, вани, душ кабини, бидета, джакузита, плочки фуги и друго оборудване. Цялостно почистване на домове задължително включва обстойна работа в банята и санитарните помещения.

Към целия материал
почистване на фасади

Ние в „Клийнито“ сме наистина много добри в почистването на фасади на сградите. Научете всичко за нашата услуга в страницата на услугата или прочетете по-долу. Почистване на окачени фасади При чистенето на окачени фасади от PVC, клинкер или еталбонд, метода за почистване е най-често ръчен, а в случай на след-ремонтни дейности или строеж, измиването е чрез хидроструене или наричано още водоструене. Почистване на фасади от камък Облицовки за фасади от различна скална материя като гранит, мрамор, гнайс или варовик, най-често се почистват чрез водоструене, при по-сериозна замърсеност, може да се приложи метод за почистване чрез абразивно бластиране или наричан още пясъкоструене. Обикновено това се налага, когато трябва да се отстраняват бои, строителни мазилки или графити, защото мръсотията вероятно е проникнала в дълбочина. Почистване на фасади от стъкло Почистването на стъклени фасади се извършва ръчно, чрез използване на професионални препарати за разтваряне на мръсотията и специализирани приспособления за измиване и полиране.

Към целия материал

  ПОЧИСТВАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ И МЕКИ НАСТИЛКИ (почистване на дамаски) Изпиране на стол 5,00 лева/брой Изпиране на стол с облегалка 8,00 лева/брой Изпиране на табуретка 8,00 лева/брой Изпиране на фотьойл 15,00 лева/брой Изпиране на диван – двойка 25,00 лева/брой Изпиране на диван – тройка 35,00 лева/брой Изпиране на кухненски ъглов диван 45,00 лева/брой Изпиране на ъглов диван – тип холен 55,00 лева/брой * Изпирането на допълнителни / декоративни възглавници се доплаща 2,00-6,00 лв./брой Едностранно изпиране на матрак – един персон 18,00 лева/брой Едностранно изпиране на матрак – два персона 32,00 лева/брой Двустранно изпиране на матрак – един персон 34,00 лева/брой Двустранно изпиране на матрак – два персона 40,00 лева/брой (почистване на кожена мебел) Измиване на стол 5,00 лева/брой Измиване на табуретка 5,00 лева/брой Измиване на фотьойл 20,00 лева/брой Измиване на диван – двойка 30,00 лева/брой Измиване на диван – тройка 40,00 лева/брой Измиване на ъглов диван 60,00 лева/брой Нанасяне на подхранващо мляко за кожа 5,00 лева/брой (почистване на меки настилки) Изпиране на килими, мокет до 50 m² 3,50 лева/m² Изпиране на килими, мокет над 50 m² 1,50 лева/m² Прахосмукиране на килими, мокет 0,50 лева/m²

Към целия материал
професионално почистване

През месец март се очаква подобрение на дневните температури, което ще позволи почистването на открито. Ние предлагаме професионално почистване на фасади, стени, прозорци и почистване след ремонт.

Към целия материал