Number
пране на матраци

Услугата пране на матраци не се различава по нищо от прането на дивани, ние предлагаме машинно пране на текстилни облицовки за спални и матраците им като същите биват третирани с еко съобразни препарати и детергенти за почистване.

Към целия материал
професионално почистване

Ние сме специализирани в почистването на всички видове помещения, а днес ще ви разкажем за почистването на апартаменти. Особеното при почистването на апартаментите за разлика от къщите, е че често те са на високи етажи, което прави почистването на прозорците и външните щори по-проблемно. Ние имаме техника и познания как да се справим с всяка ситуация. Почистване на апартаменти Какво включва услугата почистване на домове? Машинно изпиране на мека мебел и меки настилки Услугата за почистване на домове, се извършва с професионални почистващи машини и препарати с помощта, на които меката мебел, килими, мокет или пътеки се изпират в дълбочина и изсъхват в рамките на същия ден. Измиване на прозорци и щори Стъклата и дограмите се измиват двустранно с подходящи принадлежности и препарати, които позволяват отичането на дъждовната вода след почистване, върху стъклата остава филм с анти статично действие. Почистване на кухня Сред най-популярните услуги, от пакета за почистване на домове е почистване на кухнята. При почистването на кухни обезмасляваме кухненските шкафове фурната и хладилника отвън, но можем да почистим цялото Ви оборудване и от вътре, след предварителна договорка и оглед. Почистване на бани и санитарни възли Баните и тоалетните почистваме цялостно, както и всички друго в дома, но за разлика от останалите помещения – в банята и санитарния възел използваме силни дезинфектанти за отстраняване на сапунени утайки, варовик, мухъл и други. Почистват се мивки, тоалетни чинии, вани, душ кабини, бидета, джакузита, плочки фуги и друго оборудване. Цялостно почистване на домове задължително включва обстойна работа в банята и санитарните помещения. Машинно почистване на твърди подови настилки При почистването на твърди подови настилки, използваме професионални еднодискови и вакуум машини, също и препарати според вида на настилката. Освен плочките, ние можем да почистим цокъла и фугите. Обезпрашаване на мебели и техника Мебелите и техниката в дома, обезпрашаваме с мощни прахосмукачки снабдени с надеждни филтри и накрайници за прахосмукиране на фини прахови частици. Същите избърсваме с подходящ за различните повърхности и материи препарат антистатик, за да предсотавим най-добрата услуга, за почистване на домове.  

Към целия материал
почистване на домове

Време е за почистване на кухнята, а нямате време за това? Ние от „Клийнито“ сме на ваше разположение. Днес ще разкажем малко за почистване на кухня – част от услугите ни за почистване на домове.

Към целия материал

Дойде време за пране на матраци, тъй като през топлите дни съхнат по-бързо. Време е за премахване на мръсотията и акарите, които живеят в тях. Тази услуга е част от нашата услуга, за пране на мека мебел. Услугата пране на матраци не се различава по нищо от прането на дивани, ние предлагаме машинно пране на текстилни облицовки за спални и матраците им като същите биват третирани с еко съобразни препарати и детергенти за почистване.   Цени за пране на матраци от един персон пране на матраци един персон Цена: 34,00 лева за освежаване; Оскъпяване с до 5 лева при силно замърсяване или стари петна. Прането на този тип матраци включва: Площ за лежане до един персон или до 90/200см.; Странични площи;     Цени за пране на матраци от два персона пране на матраци от два персона Цена: 40,00 лева за освежаване; Оскъпяване с до 5 лева при силно замърсяване или стари петна; Прането на този тип матраци включва: Площ за лежане до два персона или до 190/200см.; Странични площи;  

Към целия материал