Number
19
сеп.
2014

Почистване – подробности от света на професионалистите

Posted By :
Comments : 0

Както във всяка работа, така и в почистването можете да видите голямата разлика между работата на професионалистите и аматьорите. Нека си представим нещо неприятно – възложили сте на някого (например дете) да почисти хола у дома с метла. То помита, но не събира в лопата боклука, а го пъха под килима и отчита добре свършената работа и получава правото да отиде да играе.

А сега си представете, че гласувате доверие на професионалист да почисти, а той си свърши работата посредствено. Ето пример – килимите които са дадени за почистване (пране) в автомивки, биват изпрани с препарат и със струя под налягане, но без разтъркване и изсмукване на мръсотията от тъканта.

Ние изпираме машинно, като отстраняваме (изсмукваме) мръсотията от килима или мокета.

Пране на меки настилкиЗа почистване на меки подови настилки в дома, офиса или пък в хотел ние използваме професионална техника. Използваме висок клас професионални перящи прахосмукачки, за почистване, които са подходящи за пране на меки настилки.

Изпираме килими и мокети с професионални препарати, за почистване на изкуствени или естествени материи.

Чрез използването на дискова машина, екстрактор и подходящ препарат, килимите и мокета биват изпрани безупречно, възвръщат своите цветове, изсъхват от 1 до 3 часа, а усещането за чист въздух е превърнал помещенията в една неповторима и уютна среда за обитаване.

 
Клийнито – професионалист в почистването. Свържете се с нас по телефона или като попълните формата за контакти по-долу.

Име или Фамилия *

Телефонен номер *

Email *

Вашето съобщение

Описание на услугата

Моля попълнете текста от картинката
captcha

За автора
Обича справедливостта и разбира от почистване.

Оставете коментар

*

captcha *

70 + = 75