Number
23
окт.
2014

Стандарти в професионалното почистване

Почистване за мъже

Почистване за мъже

Професионалното почистване си има и правила, чието спазване прави почистването професионално и го отличава от това, които всеки от нас прави в дома си.

Високо качество на използваните материали и препарати, при почистване

Световния стандарт в почистването е приел за необходимост четири основни цвята за „бърсалките”. Те са червен, син, зелен и жълт.

Лошата практика в почистването: представете си ако доверте почистването във Вашия дом на фирма, която изпраща ежедневно различни хигиенисти на работното място и те почистват тоалетната чиния със синята кърпа, а кухнята със жълтата, но на другия ден по график трябва да дойде да почиства Гергана и тя вземе синята кърпа за да бърше в кухнята.

Добрите практики: Ние спазваме висок стандарт в почистването. Има строго разделение на материалите, контрол над персонала от професионалисти.

Нашите служители преминават курс за обучение, за професионално почистване, а нашата практика и наблюдения показва, че много малка част от фирмените хигиенисти се съобразяват дори с това елементарно правило.

Съвет от професионалисти в почистването: подбирайте внимателно фирмите за почистване, на които поверите чистотата, информирайте се за начина им на работа, техниките и консумативите които използват, все пак затова плащате за професионално почистване.

За автора
Обича справедливостта и разбира от почистване.

Оставете коментар

*

captcha *

62 − = 58

Свързани

Почистване – подробности от света на професионалистите
Почистване – подробности от света на професионалистите

Както във всяка работа, така и в почистването можете да видите голямата разлика между работата на професионалистите и аматьорите.

Прочети
Фирми за почистване
Фирми за почистване

Клийнито е сред фирмите за почистване високо ниво. висок стандарт в обслужването, добра цена и спазване на сроковете.

Прочети
Професионално почистване на твърди настилки – видео
Професионално почистване на твърди настилки – видео

Уважаеми клиенти на „Клийнито“, в стремежа си да сме полезни на своите клиенти при избора на фирма – показваме начина си на работа. Разбира се, начина ни на работа може да бъде от полза на

Прочети