Number
11
ное.
2014

Ноемврийски истории, за професионално почистване

През ноември, когато мъглата (или смога) сякаш притиска града, е време да разкажем малки истории, за професионално почистване. Почистването има свои правила, ние вече сме говорили за професионалните бърсалки (кърпите, с които почистваме – различни цветове, за различните дейности). Освен това ни използваме и професионална техника – мощни машини.

На практика високите резултати при почистването се дължат на съчетанието от професионална техника за почистване, както и от професионални препарати за почистване и материали – също професионални.

професионално почистване

професионално почистване

Не добри практики в професионалното почистване: представете си че доверявате почистването във Вашия дом на фирма, която изпраща ежедневно различни хигиенисти на работното място и те почистват тоалетната чиния със синята кърпа, а кухнята със жълтата, но на другия ден по график трябва да дойде да почиства Гергана и тя вземе синята кърпа за да бърше в кухнята. Това е лоша практика и ние никога не бихме почиствали наш обект по този начин.

Добрите практики: Отделни кърпи за всеки тип повърхност, мощна професионална техника за почистване.

Съвет от професионалисти в почистването: подбирайте внимателно фирмите за почистване, на които поверите чистотата, информирайте се за начина им на работа, техниките и консумативите които използват, все пак затова плащате за професионално почистване.

За автора
Обича справедливостта и разбира от почистване.

Оставете коментар

*

captcha *

57 + = 59

Свързани

Стандартите в професионалното почистване
Стандартите в професионалното почистване

Има стандарти в почистването, спазването на които превръща хората които чистят в професионалисти.

Прочети
Стандарти в професионалното почистване
Стандарти в професионалното почистване

Ние сме сред най-добрите фирми за почистване в София, що се отнася до качеството на услугата.

Прочети
Професионално почистване на твърди настилки – видео
Професионално почистване на твърди настилки – видео

Уважаеми клиенти на „Клийнито“, в стремежа си да сме полезни на своите клиенти при избора на фирма – показваме начина си на работа. Разбира се, начина ни на работа може да бъде от полза на

Прочети