Number
17
дек.
2014

Още за почистването на домове

почистване на баня и тоалетна

почистване на баня и тоалетна

Почистване на бани и санитарни възли

Баните и тоалетните почистваме цялостно, както и всички друго в дома, но за разлика от останалите помещения – в банята и санитарния възел използваме силни дезинфектанти за отстраняване на сапунени утайки, варовик, мухъл и други. Почистват се мивки, тоалетни чинии, вани, душ кабини, бидета, джакузита, плочки фуги и друго оборудване. Цялостно почистване на домове задължително включва обстойна работа в банята и санитарните помещения.

 

Имаме богат опит при обслужването на къщи, апартаменти и жилищни входове. Подхождаме индивидуално всяка поръчка, съобразявайки се със спецификата на обекта и желанията на клиента. Предлагаме професионални услуги, за почистване на домове с внимание към детайла. Това е фирма „Клийнито“.

За автора
Обича справедливостта и разбира от почистване.

Оставете коментар

*

captcha *

50 + = 54

Свързани

Есента дойде, време е за почистване на басейни и домове
Есента дойде, време е за почистване на басейни и домове

Есента е времето, когато басейните спират да се използват активно и е време за почистване. Предлагаме специални цени, за почистване на басейни и домове с началото на есента.

Прочети
Есента дойде, а вие почистихте ли?
Есента дойде, а вие почистихте ли?

На днешния 23 септември в северното полукълбо настъпва астрономическата есен. В България есента дойде подобаващо, с мъгла и буря. Ние от „Клийнито“ се надяваме, че сте успели да приключите навреме своите ангажименти, за традиционното и

Прочети
Доволни клиенти
Доволни клиенти

Доволни ли сте от работата си с "Клийнито"? Споделете го с другите ни клиенти.

Прочети