Number
13
ян.
2015

Професионално почистване – какво ново?

Професионално почистване, стандарти

Професионално почистване, стандарти

Както обикновено – революция в професионалното почистване не се очаква, но плавната еволюция се случва във всеки ден. В серия публикации в нашия блог, посветени на професионалното почистване през 2014 година, разказахме за тънкости от занаята ни – дребни подробности, които правят почистването наистина професионално.

Един пасаж, от публикация в нашия блог, за професионалното почистване казва следното: кърпите за професионално почистване на различни видове повърхности, които се използват във фирмите за професионално почистване са направени от истински микрофибър.

Редно е да се отбележи и че освен всичко те биват и няколко цвята, като за някои хора това е просто шарения измежду парцалите за бърсане, но не и за професионалното почистване. Цветовете на кърпите за почистване, кърпите с които почистваме различни повърхности, никак не са случайни. Има световни стандарти според, които за различните повърхности се използва различна по цвят кърпа за почистване, разбирайте и различен препарат.

За автора
Обича справедливостта и разбира от почистване.

Оставете коментар

*

captcha *

47 − 43 =

Свързани

Стандарти в професионалното почистване
Стандарти в професионалното почистване

Ние сме сред най-добрите фирми за почистване в София, що се отнася до качеството на услугата.

Прочети
Що е то професионално почистване? (първа част)
Що е то професионално почистване? (първа част)

Професионалното почистване е съвкупност от методи и похвати, които имат за цел да оптимизират времето необходимо за почистване на дадена повърхност и в същото време да дадем по-добър резултат. Неразделим компонент от този механизъм на

Прочети
Професионално почистване на твърди настилки – видео
Професионално почистване на твърди настилки – видео

Уважаеми клиенти на „Клийнито“, в стремежа си да сме полезни на своите клиенти при избора на фирма – показваме начина си на работа. Разбира се, начина ни на работа може да бъде от полза на

Прочети