Number
20
май
2016

Почистване на домове от добрите фирми за почистване

Кой чисти най-добре домове? Добрата домакиня? Не, добрите фирми за почистване, каквато сме и ние от „Клийнито“.

почистване

почистване

И след това силно заявление – ние сме от добрите фирми за почистване, нека кажем защо сме добри в почистването.

Почистване на домове – за услугата

Ще изброим най-важните дейности, които могат да се включат в услугата ни, за почистване на домове. Вие преценете дали ние сме от фирмите, на които бихте се доверили.

Какво включва услугата почистване на домове?

Машинно изпиране на мека мебел и меки настилки
Услугата за почистване на домове, се извършва с професионални почистващи машини и препарати с помощта, на които меката мебел, килими, мокет или пътеки се изпират в дълбочина и изсъхват в рамките на същия ден.

Измиване на прозорци и щори
Стъклата и дограмите се измиват двустранно с подходящи принадлежности и препарати, които позволяват отичането на дъждовната вода след почистване, върху стъклата остава филм с анти статично действие.

Почистване на кухня
Сред най-популярните услуги, от пакета за почистване на домове е почистване на кухнята. При почистването на кухни обезмасляваме кухненските шкафове фурната и хладилника отвън, но можем да почистим цялото Ви оборудване и от вътре, след предварителна договорка и оглед.

Почистване на бани и санитарни възли
Баните и тоалетните почистваме цялостно, както и всички друго в дома, но за разлика от останалите помещения – в банята и санитарния възел използваме силни дезинфектанти за отстраняване на сапунени утайки, варовик, мухъл и други. Почистват се мивки, тоалетни чинии, вани, душ кабини, бидета, джакузита, плочки фуги и друго оборудване. Цялостно почистване на домове задължително включва обстойна работа в банята и санитарните помещения.

Машинно почистване на твърди подови настилки
При почистването на твърди подови настилки, използваме професионални еднодискови и вакуум машини, също и препарати според вида на настилката. Освен плочките, ние можем да почистим цокъла и фугите.

Обезпрашаване на мебели и техника
Мебелите и техниката в дома, обезпрашаваме с мощни прахосмукачки снабдени с надеждни филтри и накрайници за прахосмукиране на фини прахови частици. Същите избърсваме с подходящ за различните повърхности и материи препарат антистатик, за да предсотавим най-добрата услуга, за почистване на домове.

За автора
Обича справедливостта и разбира от почистване.

Оставете коментар

*

captcha *

8 + 1 =

Свързани

Добрите фирми за почистване
Добрите фирми за почистване

Фирми за почистване - как да изберете най-добрия партньор на вашия бизнес, когато търсите сред фирмите за почистване? Това е темата на днешното ни писание в блога за почистване.

Прочети
Добри фирми за почистване. За нашата амбиция
Добри фирми за почистване. За нашата амбиция

Винаги сме се стремили да бъдем сред добрите фирми за почистване не само в София, но и в страната.

Прочети
Абонаментно почистване
Абонаментно почистване

Абонаментно почистване на Вашия дом, офис или друг имот.

Прочети