Number
03
февр.
2019

Почистване от „Клийнито“

Posted By :
Comments : 0

Почистване от фирма „Клийнито“ – еталон в услугите за почистване в град София. Ние предлагаме богат набор от услуги за почистване, като поддържаме качество за корпоративни и частни клиенти.

Фирма започистване „Клийнито“ ООД предлага пълен набор от услуги, за почистване, като най-важните сред тях са: пране на мека мебел, пране на матраци, почистване след ремонт, почистване на домове.

Всички наши услуги за почистване са достъпни при специални условия като абонаментно почистване. Свържете се с нас за подробности и оферта.

почистване

почистване

В „Клийнито“ знаем как да постигнем най-добро качество – с добре мотивиран персонал от млади, отговорни хора, които са горди с това, че работят за една от добрите, професионални фирми в бранша.

„Клийнито“ ООД – добрата фирма за почистване – професионалист и партньор на фирми, за които чистата работна среда е норма.

почистване

фирма за почистване

Ние сме от тези фирми за професионално почистване, които могат да гарантират много добро съотношение между цена на услугата и качеството и.

Използваме качествени материали и препарати, за почистване. Оперираме с професионална техника от най-висок клас, което осигурява високо качество на услугите ни за почистване. Вижте още причини да изберете нас, за ваша фирма за почистване.

Заявете оглед по телефона или от нашата форма за контакти, а ние ще се свържем с вас, за да уговорим час за оглед и да дадем оферта за почистване.

За автора
Обича справедливостта и разбира от почистване.

Оставете коментар

*

captcha *

79 − 76 =

Свързани

Добра фирма за почистване в София
Добра фирма за почистване в София

Намирането на фирма за почистване – надежден партньор поддържащ високи професионални стандарти – това е гаранция, че ще поддържате високи професионални стандарти без да се разконцентрирате със странични дейности. Ние сме добра фирма за почистване

Прочети
За абонаментното почисване
За абонаментното почисване

Задължителен оглед, преди да дадем цена за абонаментно почистване.

Прочети
Искате изгодно почистване? Сключете договор за абонамент
Искате изгодно почистване? Сключете договор за абонамент

Искате изгодно професионално почистване? Договор за абонаментно почистване ще ви го осигури.

Прочети