Number
06
февр.
2019

Абонаментно почистване от „Клийнито“

Абонаментно почистване от „Клийнито“ – едно добро решение за вашия бизнес. Ние предлагаме абонаментно почистване както за бизнеса, така и за частни клиенти на услугата почистване на домове.

Услугата Абонаментно почистване се предлага както седмично, така и двуседмично или месечно почистване на домове, офиси или търговски площи, както и на къщи и апартаменти. Абонаментно почистване се предлага само за територията на град София.

С нас можете да сключите дългосрочни абонаментни договори за почистване при изключително изгодни условия.

Ние сме фирма, за професионално почистване на домове, офиси и бизнес сгради. Специализирани сме в множество сфери и предлагаме голям брой услуги, за почистване. Сред нашите услуги за почистване са: почистване на домове, почистване на офиси, пране на мека мебел, почистване на автомобил, почистване на самолети, почистване на прозорци, почистване след ремонт и разбира се – абонаментно почистване.
почистване

почистване

Услуга на фокус – почистване след ремонт

Предлагаме основно почистване след ремонт или строеж, на всякакъв тип помещения.

Фирмата разполага със специализирани инструменти и машини, за почистване почистване след ремонт. В услугата влиза отстраняване на строителни остатъци, лепенки, бои и силиконови лепила от всички видове подове, прозорци или мебели.

Продуктите с, които работим и методите, които прилагат нашите служители гарантират едно висококачествено, професионално почистване на Вашия имот, опазване на неговото оборудване и предаване на обекта във вид идеален за ползване.

 

За автора
Обича справедливостта и разбира от почистване.

Оставете коментар

*

captcha *

− 8 = 1

Свързани

Абонаментно почистване
Абонаментно почистване

Услугата за абонаментно почистване на фирма "Клийнито" е насочена към фирми и граждани, които желаят да получат редовно, качествено почистване. Високо качество за почистване от "Клийнито".

Прочети
Добър избор сред фирми за почистване в София
Добър избор сред фирми за почистване в София

Не винаги е добре да се търси най-ниската оферта, особено ако желаете почистване на високо ниво.

Прочети
Няколко факти, за почистване
Няколко факти, за почистване

Ще разкажем за няколко от нещата, които ни превръщат във фирма за почистване с високо качество.

Прочети