Number
13
февр.
2019

Почистване на фасади на сгради

Фирма за почистване „Клийнито“ предлага почистване на фасади в София. Почистваме фасадите на офис сгради без значение на типа облицовка.

Услугата за почистване на фасади се предлага за частни и корпоративни клиенти на фирмата. Можем да почистим графити от каменни или тихлени фасади, както и от запрашаването окачени фасади.

почистване на домове от фирма за почистванеВъв фирма „Клийнито“ ООД избираме най-подходящия метод за почистване на Вашата фасада, след оглед на място и установяване вида и степента на замърсяване.

Почистване на окачени фасади

При чистенето на окачени фасади от PVC, клинкер или еталбонд, метода за почистване е най-често ръчен, а в случай на след-ремонтни дейности или строеж, измиването е чрез хидроструене или наричано още водоструене.

Почистване на фасади от камък

Облицовки за фасади от различна скална материя като гранит, мрамор, гнайс или варовик, най-често се почистват чрез водоструене, при по-сериозна замърсеност, може да се приложи метод за почистване чрез абразивно бластиране или наричан още пясъкоструене. Обикновено това се налага, когато трябва да се отстраняват бои, строителни мазилки или графити, защото мръсотията вероятно е проникнала в дълбочина.

Почистване на фасади от стъкло

Почистването на стъклени фасади се извършва ръчно, чрез използване на професионални препарати за разтваряне на мръсотията и специализирани приспособления за измиване и полиране.

Измиването или импрегнирането на фасади, извършваме със специализирани и сертифицирани препарати, по Европейските изисквания и стандарти за качество и опазване на околната среда.

За автора
Обича справедливостта и разбира от почистване.

Оставете коментар

*

captcha *

9 + 1 =

Свързани

Почистване на офиси
Почистване на офиси

Почистване на офиси и офис оборудване.

Прочети
Почистване на прозорци
Почистване на прозорци

Извършваме всякакви услуги по почистване на прозорци, щори, витрини, оберлихти и други.

Прочети
Почистване на самолети
Почистване на самолети

Услугата включва почистване на седалки, тапицерии, настилки и други.

Прочети