Number
12
апр.
2019

Фирма за почистване в София

Фирма за почистване в София, която работи качествено и реагира в кратки срокове. Ние сме „Клийнито“, една от добрите фирми за почистване в град София.

„Клийнито“ ООД е фирма за почистване в град София, която предлага пълен набор от услуги, за почистване. Най-търсени са: пране на мека мебел, пране на матраци, почистване след ремонт, почистване на домове.

Ние предлагаме професионално почистване на най-високо ниво в град София. Имаме голям набор от услуги, за професионално почистване и обслужваме както частни лица, така и за бизнес клиенти. Под почистване за бизнеса не разбираме просто почистване на офиси или стъкла, а почистване на индустриални помещения, офиси с голяма площ и офис, офис сгради и промишлени предприятия.

Всички наши услуги за почистване са достъпни при специални условия като абонаментно почистване. Свържете се с нас за подробности и оферта.

Абонаментно почистване

Абонаментно почистване е услуга на фирма за почистване „Клийнито“, насочена към домове и офиси. Предлагаме регулярна поддръжка на хигиената, това е едни от най-важните и търсени услуги в бизнес сектора „професионално почистване“.

„Клийнито“ предлага абонаментно почистване и поддръжка на хигиената, чрез фирмени хигиенисти за всякакъв вид помещения в зависимост от нуждите на клиента.

За автора
Обича справедливостта и разбира от почистване.

Оставете коментар

*

captcha *

31 − = 21

Свързани

Абонаментно почистване от „Клийнито“
Абонаментно почистване от „Клийнито“

Абонаментно почистване от "Клийнито" - едно добро решение за вашия бизнес. Ние предлагаме абонаментно почистване както за бизнеса, така и за частни клиенти на услугата почистване на домове.

Прочети
Бързо и качествено пране на мека мебел
Бързо и качествено пране на мека мебел

Възможно ли е прането на мека мебел да бъде едновременно бързо и качествено? Да, ако го извършват професионалисти на най-високо ниво в София.

Прочети
Да почистиш нещо голямо
Да почистиш нещо голямо

Ние сме специалисти в почистването, имаме опит и в почистване на големи пространства.

Прочети