Гр. София улица Земен 3

Сухо пране на мебели

Като фирма за почистване ориентирана към почистването на мебели, Ви представяме най-новата ни услуга: „Сухо пране на мебели“.

Запознайте се подробно с принципа и действията, по който се извършва сухо пране на мебелите, вижте защо този вид изпиране на дамаски е силно предпочитан от обществото в по-развитите страни. Вече може да се възползвате и тук в България, само с едно позвъняване в Клийнито.

Накратко: „Сухо пране на мебели“ е специфична услуга, за пране на мека мебел, която използва различни методи, извършва се с различни машини и с различни препарати от стандартната услуга, за пране на мека мебел.

По какво се различава сухото пране на мебели от стандартното?

Сухо пране на мебели е различен похват за поддържане на чисти дамаски и облицовки и не прилича особено на стандартното екстракторно изпиране на мебели, то е повърхностно и не се използва за почистване в дълбочина. Необходими са различни почистващи машини за дамаските, не се впръсква вода с препарат под налягане както при същинското екстракторно пране, вижте накратко какво представлява този вид почистване на мебели в следващия видеоклип или прочетете по-долу.Подробности, за сухо пране

След като пяната отлепи зацапванията, тя ги изкарва по повърхността на материята от където се изсмукват с професионални мощни турбини, те образуват вакум чиято сила ние можем да регулираме с цел да не деформираме материята.При сухото пране на мебели задължително се прахосмукират текстилните повърхности преди да бъдат изпрани, този вид почистване се осъществява благодарение на специална формула от (ПАВ – Повърхностно Активни Вещества) в правилна дозировка, които се нанасят по повърхността на дамаските чрез пяна генератор.

Почистените дамаски чрез сухо пране не се нуждаят от изплакване или допълнително мокрене, препаратите и пяната които използваме са с над 99% биоразградимост във водна среда.

За кого е услугата сухо пране на мебели?

Услугата сухо пране на мебели не е екзотика или начин за събиране на по-високи такси за почистване, предназначението на тази услуга е съвсем точно.

Сухо пране на мебелите се прилага:

За всички видове бутикови мебели при които техния производител е упоменал да не се мокрят при почистването им, това може да се види в инструкциите (книжката) която са Ви дали при закупуване на мебелите, проверете за „начини на почистване“ или намерете етикет с упътване. Сухо пране на мебели чиито пълнеж е от естествен материал, гъши пух, дамаски които не трябва да се мокрят.

Използва се също при почистване в:

  • Киносалони, театри, конферентни зали;
  • Самолетни салони (използват се само пенообразуващи средства сертифицирани от компанията Boeing);
  • Тапицерии и салони в автомобили, камиони и автобуси.
Предимства на сухото пране на меки мебели:

Щади тъканите и дамаските от ранно износване, може да ползвате изпраните мебели след един час без да се намокрите.

Недостатъци на сухото пране на мека мебел:

По-скъпа услуга от стандартното екстракторно пране, не почиства мебелите в дълбочина, отстраняването на петна от дамаската е рядко.

Услугата е ориентирана за бизнеса, също и за хора които желаят да виждат мебелите си чисти през целия период на тяхното съществуване.

Специалистите в Клийнито препоръчваме сухо пране на мебелите, пред стандартното мокро почистване, изтупването от прах и освежаване чрез сухо пране, щади мебелите и удължава живота им.

Препоръчителен период на обслужване – на всеки 3 месеца (или по-често, според амортизацията).

 

Цени за сухо пране на мебели

Изтупване от прах и сухо пране на мебелиЦена за 1 бр.
Столове11,00 лв.
Столове с облегалка16,00 лв.
Табуреткиот 26,00 лв. до 36,00 лв.
Фотьойл36,00 лв./бр.
Двуместен диван62,00 лв./бр.
Триместен диван82,00 лв./бр.
Ъглов диван „г-образен“140,00 лв./бр.
Възглавници11,00 лв./бр.

 

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате Политиката за поверителност