Абонаментно почистване в София

Фирма за почистване с опит при почистването на меки настилки и пране на мека мебел предлага почистване на най-високо ниво. Изберете абонаментно почистване от „Клийнито“.

Когато желаете да получите наистина качествена услуга, за професионално почистване, която да бъде все същата качествена услуга във времето, Вие имате нужда от „Клийнито“. Ние сме фирма за почистване в София, която съумява да предлага високо качество на услугата с години. Това могат да потвърдят нашите абонати, които издадоха референции.

абонаментно почистване
абонаментно почистване

Абонаментно почистване от „Клийнито“

Абонаментно почистване на домове и офиси от фирма, както и тяхната регулярна поддръжка на хигиената, са едни от най-важните и търсени услуги в бизнес сектора „професионално почистване“.

profesionalno pochistvane24 Cleanito
почистване на домове

Цена за почистване в София

При изготвянето на планове за абонаментно или регулярно почистване в София, ние вземаме предвид следното:
• Каква е площта на имота;
• Дали почистването се извършва по график на клиента или по график на „Клийнито“;
• Честота на посещенията при клиента;
• Кои услуги ще бъдат включени в пакета;
• Включени ли са неспецифични услуги;
• Период на договорните отношения;

Все същото високо качество на услугата за почистване в София – ние сме „Клийнито“

Чрез оптимизация на трудовия процес и оптимално използване на работната ръка, ние успяваме да поддържаме възможно най-високо стандарт на услугите за почистване.

Фирмата е с малък персонал, което позволява на ръководството да има пряк досег с работата всеки ден. Това ни позволява с гордост да заявим, че сме сред най-добрите фирми за почистване в София.

Ние сме сред фирмите за почистване, които разполагат с висок клас техника, не икономисват от материалите, спазват сроковете, наемат само доказани специалисти.

При възникнали въпроси

Пишете Ни

СЕГА