Абонаментно почистване на … самолети

Ние предлагаме абонаментно почистване на самолети, домове, сладкарници, ресторанти и всякакви помещения за нуждите на бизнеса.

За нас наистина няма твърде големи и сложни проекти. Ние сме се специализирали в почистването на самолети. Имаме опит в почистване на самолети от бизнес клас и среднно големи машини. Услугата „почитване на самолети“ включва: почистване на седалките, тапицериите, настилката и други дейности изисквани от клиента.

Гарантираме спазване на поетите срокове и високо качество на услугата. „Клийнито“ предлага абонаментно почистване и поддръжка на хигиената, чрез фирмени хигиенисти за всякакъв вид помещения в зависимост от нуждите на клиента.

 

37 Cleanito

Защо да изберете абонаментно почистване от „Клийнито“?

Както други фирми предлагаща абонаментно почистване, „Клийнито“ ООД оценява високо доверието на всички свои клиенти, предоставили имотите си именно на нас. Спазваме високи етични стандарти при регулярното поддържане на имотите. Предлагаме високи хигиенни стандарти от висококвалифициран и отговорен персонал, висок клас специализирана техника и професионални почистващи препарати.

Как се формира цената, за абонаментно почистване?

При изготвянето на планове за абонаментно или регулярно почистване, вземаме предвид следното:
• Площта на имота;
• Дали почистването се извършва по график на клиента или по график на „Клийнито“;
• Честота на посещенията при клиента;
• Кои услуги ще бъдат включени в пакета;
• Включени ли са неспецифични услуги;
• Период на договорните отношения;

 

Изготвяме абонаментен план и график, за почистване на Вашия дом, офис или друг имот безплатно, след оглед на място и консултация с наш сътрудник!

При възникнали въпроси

Пишете Ни

24 / 7