Абонаментно почистване от „Клийнито“

Абонаментно почистване от „Клийнито“ – едно добро решение за вашия бизнес. Ние предлагаме абонаментно почистване както за бизнеса, така и за частни клиенти на услугата почистване на домове.

Услугата Абонаментно почистване се предлага както седмично, така и двуседмично или месечно почистване на домове, офиси или търговски площи, както и на къщи и апартаменти. Абонаментно почистване се предлага само за територията на град София.

С нас можете да сключите дългосрочни абонаментни договори за почистване при изключително изгодни условия.

Ние сме фирма, за професионално почистване на домове, офиси и бизнес сгради. Специализирани сме в множество сфери и предлагаме голям брой услуги, за почистване. Сред нашите услуги за почистване са: почистване на домове, почистване на офиси, пране на мека мебел, почистване на автомобил, почистване на самолети, почистване на прозорци, почистване след ремонт и разбира се – абонаментно почистване.
почистване
почистване

Услуга на фокус – почистване след ремонт

Предлагаме основно почистване след ремонт или строеж, на всякакъв тип помещения.

Фирмата разполага със специализирани инструменти и машини, за почистване почистване след ремонт. В услугата влиза отстраняване на строителни остатъци, лепенки, бои и силиконови лепила от всички видове подове, прозорци или мебели.

Продуктите с, които работим и методите, които прилагат нашите служители гарантират едно висококачествено, професионално почистване на Вашия имот, опазване на неговото оборудване и предаване на обекта във вид идеален за ползване.

 

При възникнали въпроси

Пишете Ни

СЕГА