За услугата „сухо пране“ на мека мебел

Какво е сухо пране на мека мебел? По-скъпа услуга от стандартното екстракторно пране, не почиства мебелите в дълбочина, отстраняването на петна от дамаската е рядко.

Сухо пране на мебелите се прилага:

За всички видове бутикови мебели при които техния производител е упоменал да не се мокрят при почистването им, това може да се види в инструкциите (книжката) която са Ви дали при закупуване на мебелите, проверете за „начини на почистване“ или намерете етикет с упътване.

S8C 3918 CleanitoПри сухото пране на мебели задължително се прахосмукират текстилните повърхности преди да бъдат изпрани, този вид почистване се осъществява благодарение на специална формула от (ПАВ – Повърхностно Активни Вещества) в правилна дозировка, които се нанасят по повърхността на дамаските чрез пяна генератор.

След като пяната отлепи зацапванията, тя ги изкарва по повърхността на материята от където се изсмукват с професионални мощни турбини, те образуват вакум чиято сила ние можем да регулираме с цел да не деформираме материята.

Почистените дамаски чрез сухо пране не се нуждаят от изплакване или допълнително мокрене, препаратите и пяната които използваме са с над 99% биоразградимост във водна среда.

При възникнали въпроси

Пишете Ни

СЕГА