Изгодно абонаментно почистване в София

Абонаментно почистване за взискателни клиенти. Ние сме фирма за професионално почистване, което може да предостави услуга на най-високо ниво. Прочетете материала за подробности или се свържете с нашите любезни консултанти.

Абонаментното почистване е необходимо както на частни, така и на корпоративни клиенти, а ние знаем как да удовлетворим изискванията и на клиенти с високи изисквания към услугата.

Ние държим да сме фирма, която работи на високо ниво, вашата критика към нас или отзиви са важни – моля пишете или се обадете за обратна връзка. Споделяте за нас и в социалните мрежи.

За нас няма твърде големи и сложни обекти

За да получите цена, за абонаментно почистване трябва да направим оглед, както и да се запознаем с вашите изисквания. Най-важното, което трябва да знаем за да получите дори ориентировъчна цена за почистване е:

• Площта на имота;
• Дали почистването се извършва по график на клиента или по график на „Клийнито“;
• Честота на посещенията при клиента;
• Кои услуги ще бъдат включени в пакета;
• Включени ли са неспецифични услуги;
• Период на договорните отношения;

фирми за почистване
фирми за почистване

Както други фирми за почистване, „Клийнито“ ООД оценява високо доверието на всички свои клиенти, предоставили имотите си именно на нас. Спазваме високи етични стандарти при регулярното поддържане на имотите. Предлагаме високи хигиенни стандарти от висококвалифициран и отговорен персонал, висок клас специализирана техника и професионални почистващи препарати.

Ние използваме техника, за почистване от най-висок клас – както машини, така и материали за почистване – препарати и помощни средства, за почистване.
Защо сме абсолютни професионалисти?
Материалите за почистване, които използваме са добре подбрани и преценени според услугата за почистване, която изпълняваме в момента. С години сме експериментирали с препарати, техника за почистване и разнообразни похвати. Професионалното почистване е съвкупност от методи и похвати, които имат за цел да оптимизират времето необходимо за почистване на дадена повърхност и в същото време да дадем по-добър резултат. Неразделим компонент от този механизъм на работа са машините, препаратите и консумативите за почистване.

При възникнали въпроси

Пишете Ни

24 / 7