Комплексно почистване на домове

Когато се нуждате от качествена услуга, за почистване на дом – „Клийнито“ е чудесен избор. Ние осигуряваме качествена услуга на разумни цени при спазване на високи стандарти.

Нашите услуги са предназначени за домакинства, които се нуждаят от услуга без компромис в качеството. Извършваме всички дейности по време, когато е удобно за Вас.

Много от нашите клиенти имат и договори за абонаментни посещения на домовете. По-долу може да научите най-важното за основните услуги, свързани с чистенето на домовете.

Разбира се при необходимост и желание от ваша страна можем да се заемем с чистотата на вашия дом и като извършваме дейности, които не са сред стандартните. Ние можем да обслужваме чистотата на всичко, което се намира в домовете – отклиматиците до басейните и дори автомобилите.

 

почистване на домове
почистване на домове

Машинно изпиране на мека мебел и меки настилки
Услугата за почистване на домове, се извършва с професионални почистващи машини и препарати с помощта, на които меката мебел, килими, мокет или пътеки се изпират в дълбочина и изсъхват в рамките на същия ден.

Измиване на прозорци и щори
Стъклата и дограмите се измиват двустранно с подходящи принадлежности и препарати, които позволяват отичането на дъждовната вода след почистване, върху стъклата остава филм с анти статично действие.

Почистване на кухня
Сред най-популярните услуги, от пакета за почистване на домове е почистване на кухнята.

Почистване на бани и санитарни възли
Баните и тоалетните почистваме цялостно, както и всички друго в дома, но за разлика от останалите помещения. Почистват се мивки, тоалетни чинии, вани, душ кабини, бидета, джакузита, плочки фуги и друго оборудване.

Машинно почистване на твърди подови настилки
При почистването на твърди подови настилки, използваме професионални еднодискови и вакуум машини, също и препарати според вида на настилката.

Обезпрашаване на мебели и техника
Мебелите и техниката в дома, обезпрашаваме с мощни прахосмукачки снабдени с надеждни филтри и накрайници за прахосмукиране на фини прахови частици.

При възникнали въпроси

Пишете Ни

24 / 7