Комплексно професионално почистване на домове

Кой има нужда от комплексно професионално почистване на домове? Всеки който няма време, но желае дома му да бъде на висота.

Ние предлагаме почистване по най-високите професионални стандарти, що се отнася за професионално почистване от всички типове.

професионално почистване
професионално почистване на домове

Почистване на домове

Всъщност „почистване на домове“ е набор от услуги, за почистване които мога да бъдат поръчани за вашия дом. Това че се предлагат като комплексна услуга показва, че вие получавате всичко в пакета на атрактивната цена от 3 лева на квадратен метър.

Ние и нашите клиенти предоставили ни референции гарантираме високото качество на услугата.

Ето и списък на нашите услуги за почистване на домове, които предоставяме. В случай че имате въпроси – моля не се колебайте да се свържете с нас по телефона, за да ги обсъдим.

Машинно изпиране на мека мебел и меки настилки
Услугата за почистване на домове, се извършва с професионални почистващи машини и препарати с помощта, на които меката мебел, килими, мокет или пътеки се изпират в дълбочина и изсъхват в рамките на същия ден.

Измиване на прозорци и щори
Стъклата и дограмите се измиват двустранно с подходящи принадлежности и препарати, които позволяват отичането на дъждовната вода след почистване, върху стъклата остава филм с анти статично действие.

Почистване на кухня
Сред най-популярните услуги, от пакета за почистване на домове е почистване на кухнята. При почистването на кухни обезмасляваме кухненските шкафове фурната и хладилника отвън, но можем да почистим цялото Ви оборудване и от вътре, след предварителна договорка и оглед.

Почистване на бани и санитарни възли
Баните и тоалетните почистваме цялостно, както и всички друго в дома, но за разлика от останалите помещения – в банята и санитарния възел използваме силни дезинфектанти за отстраняване на сапунени утайки, варовик, мухъл и други. Почистват се мивки, тоалетни чинии, вани, душ кабини, бидета, джакузита, плочки фуги и друго оборудване. Цялостно почистване на домове задължително включва обстойна работа в банята и санитарните помещения.

Машинно почистване на твърди подови настилки
При почистването на твърди подови настилки, използваме професионални еднодискови и вакуум машини, също и препарати според вида на настилката. Освен плочките, ние можем да почистим цокъла и фугите.

Що е то професионално почистване

Почистване на най-високо ниво с професионална техника и материали от добре мотивирани и подготвени хора от фирма за почистване. За професионално почистване може да се счита само услуга, която отговаря на горните условия.

Ние в „Клийнито“ разполагаме с модерна, професионална техника за почистване, което ни позволява с гордост да твърдим, че предоставяме качествена услуга, за професионално почистване в София.

 

При възникнали въпроси

Пишете Ни

24 / 7