Няколко думи, за пране на мека мебел през 2017 година

Пране на мека мебел през 2017 година – все повече конкуренти и малко фирми, които спазват високите стандарти, за почистване на меката мебел. Защо да изберете „Клийнито“, за пране на вашата мека мебел?

И сред фирмите за професионално почистване, както и във всеки бранш, конкуренцията е голяма и често нелоялна конкуренция. Новите фирми на пазара се опитват да заемат пазарни позиции, като налагат по-ниски от моментните цени. Това разбира се е разбираемо, но има ли ценова еластичност на пазара на услугата: пране на мека мебел?

За кого е услугата пране на мека мебел от „Клийнито“?

За всеки, който е съгласен да плати една съвсем  разумна, но не най-ниска цена, за услугата пране на мека мебел и срещу нея да получи професионално почистване на своята мебел при това: качествено, с консултация за последваща експлоатация, с гаранция и усмивка.

Скъпо ли е да се поръча „пране на мека мебел“?

Не, да се поръча пране на мека мебел от фирма, която спазва високи професионални стандарти съвсем не е скъпо. Нашата цена, за пране на меките мебели всъщност и настилки всъщност е на „една идея“ над масовата цена, но си струва. Поне така казват нашите клиенти, които поръчват за втори или трети път или имат договор за абонаментно почистване.

Сравнете нашите цени за почистване с избрани от вас конкуренти и преценете – струва ли си да рискувате своята мека мебел, заради дребна сума?

пране на мека мебел
пране на мека мебел
ПОЧИСТВАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ И МЕКИ НАСТИЛКИ
(почистване на дамаски)
Изпиране на стол 5,00 лева/брой
Изпиране на стол с облегалка 8,00 лева/брой
Изпиране на табуретка 8,00 лева/брой
Изпиране на фотьойл 15,00 лева/брой
Изпиране на диван – двойка 25,00 лева/брой
Изпиране на диван – тройка 35,00 лева/брой
Изпиране на кухненски ъглов диван 45,00 лева/брой
Изпиране на ъглов диван – тип холен 55,00 лева/брой

При възникнали въпроси

Пишете Ни

СЕГА