Няколко факти, за почистване

57Ще разкажем за няколко от нещата, които ни превръщат във фирма за почистване с високо качество на услугата в София – ние сме сред най-добрите на пазара за почистване.

Контрол на качеството във фирма „Клийнито“

Постоянен контрол на качеството на почистване

Ръководството на фирмата има пряк досег с работата всеки член на екипа, което ни позволява с гордост да заявим, че сме сред най-добрите фирми за почистване в София.

Нашето мото

„Ние знаем как“, когато говорим за почистване. С гордост твърдим, че сме сред най-добрите в сектора на почистването в София. Предлагаме услуги, за почистване на най-високо ниво. Примери за услуги, за почистване: почистване на домове, пране на мека мебел, и услуги за почистване за бизнеса: почистване на офиси, почистване на самолети.

За нас

Ние сме фирма, за професионално почистване на домове, офиси и бизнес сгради. Специализирани сме в множество сфери и предлагаме голям брой услуги, за почистване. Сред нашите услуги за почистване са: почистване на домове, почистване на офиси, пране на мека мебел, почистване на автомобил, почистване на самолети, почистване на прозорци, почистване след ремонт и разбира се – абонаментно почистване.

При възникнали въпроси

Пишете Ни

24 / 7