Почистване за бизнеса от Клийнито

Бизнеса има различни потребности от частните клиенти. При почистването тип Б2Б важат други правила и това го знае всеки бизнесмен. Работното време няма значение, важни са сроковете, а не цената. Важно е доверието и коректността.

Ние от „Клийнито“ знам как да работим с нашите партньори. Не поемаме ангажименти, които не можем да изпълним, изпълняваме съвестно задачите си и сме лоялни.

За нас почистване за бизнеса не е просто фраза. Няма значение дали ще почистим самолет или офис, магазин или цяла сграда – ние спазваме договорките.

 

почистване за бизнеса
почистване за бизнеса

Професионално почистване

Ние сме фирма, за професионално почистване на домове, офиси и бизнес сгради. Специализирани сме в множество сфери и предлагаме голям брой услуги, за почистване. Сред нашите услуги за почистване са: почистване на домове, почистване на офиси, пране на мека мебел, почистване на автомобил, почистване на самолети, почистване на прозорци, почистване след ремонт и разбира се – абонаментно почистване.

Във вихъра на модерните технологии

Ние използваме техника, за почистване от най-висок клас – както машини, така и материали за почистване – препарати и помощни средства, за почистване. Защо сме абсолютни професионалисти? Материалите за почистване, които използваме са добре подбрани и преценени според услугата за почистване, която изпълняваме в момента. С години сме експериментирали с препарати, техника за почистване и разнообразни похвати. Професионалното почистване е съвкупност от методи и похвати, които имат за цел да оптимизират времето необходимо за почистване на дадена повърхност и в същото време да дадем по-добър резултат. Неразделим компонент от този механизъм на работа са машините, препаратите и консумативите за почистване.

При възникнали въпроси

Пишете Ни

24 / 7