Почистване за вашия дом

Ние в „Клийнито“ предлагаме наистина богат избор от услуги, за почистване предназначени за домашните потребители.

От какво почистване имате нужда?

Ние от „Клийнито“ ще положим всички усилия, за да изясним вашите точни нужди. Обикновено при обсъждане на детайлите по почистване, показват че клиентите ни имат нужда от малко по-различен тип почистване на своя дом, от колкото са считали при търсенето на изпълнител – фирма за професионално почистване на домове.

След като се свържете с нас, ние ще ви посетим за безплатен оглед на вашия дом и ще обсъдим с вас всички детайли за почистване на бъдещият обект.

професионално почистване на домове
професионално почистване на домове

Какво почистване за вашия дом можем да предложим?

Тъй като разполагаме с машини на високо ниво и богат опит в ръчното почистване – там където е нужно – ние можем да почистим всичко във вашия дом: от прозорците, през банята и кухнята до меките настилки и меката мебел.

Какво включва обикновено услугата „почистване на домове“

Машинно изпиране на мека мебел и меки настилки
Услугата за почистване на домове, се извършва с професионални почистващи машини и препарати с помощта, на които меката мебел, килими, мокет или пътеки се изпират в дълбочина и изсъхват в рамките на същия ден.

Измиване на прозорци и щори
Стъклата и дограмите се измиват двустранно с подходящи принадлежности и препарати, които позволяват отичането на дъждовната вода след почистване, върху стъклата остава филм с анти статично действие.

Почистване на кухня
Сред най-популярните услуги, от пакета за почистване на домове е почистване на кухнята. При почистването на кухни обезмасляваме кухненските шкафове фурната и хладилника отвън, но можем да почистим цялото Ви оборудване и от вътре, след предварителна договорка и оглед.

Почистване на бани и санитарни възли
Пълно почистване на банята и санитарните възли, ако те са отделни помещения, за да можем с гордост да кажем, че предлагаме професионално почистване на баня и санитарни възли. Всичко това самостоятелно или като част от услугата почистване на домове.

Машинно почистване на твърди подови настилки
С мощни машини и специализирани препарати, ние почистваме плочките във вашия дом.

При възникнали въпроси

Пишете Ни

24 / 7