Почистване на високо ниво за бизнеса

Когато се нуждаете от фирми за почистване за вашия дом или търговски обект – ние знаем как да предложим почистване на най-високо ниво.

Ние сме фирма за почистване специализирана в домашно почистване на най-високо ниво и можем да предложим качествено почистване на домове – от пране на мека мебел, през почистване на банята та до наистина пълно почистване на целия дом.

Когато търсите сред фирми за почистване – изберете „Клийнито“ и намерете разликите с нашите конкуренти.

Пране на мека мебел

Ние предлагаме изгодни цени, за пране на мека мебел, като можем да почистим на практика всички налични видове дамаски за дивани фотьойли.

Почистваме мека мебел със следните дамаски:

  • памук;
  • вълна;
  • найлон;
  • акрил;
  • коприна;
  • полиестер;
  • микрофибър;
  • винил;
  • кожа;

Освен почистване на меки мебели предлагаме и пране на матраци – вижте повече в нашата страница за пране на мека мебел.

фирми за почистване
фирми за почистване

Почистване на домове

Предлагаме на практика пълно почистване на домове: кухни, бани и тоалетни, стъкла и дограми, подови настилки, завеси …

Днес ще обърнем внимание на почистването на банята като част от услугата ни за почистване на домове.

Баните и тоалетните почистваме цялостно – в банята и санитарния възел използваме силни дезинфектанти за отстраняване на сапунени утайки, варовик, мухъл и други. Почистваме основно най-използваните част от тях – мивки, тоалетни чинии, вани, душ кабини, бидета, джакузита, плочки фуги и друго оборудване – или поне това от всичко изброено с каквото разполагате.

Защо фирми за почистване?

За или против фирми за почистване в дома? Разбира се може да почистите и сами, но за целта освен препарати за професионално почистване и ръкавици, различни видове бърсалки, мощни прахосмукачки и още и още …

Като изключим нуждата от труд да разгледаме нещата така – във фирмите за почистване работят хора, които са рутинирани и извършват задачите по почистване по-бързо от повечето хора, които го правят веднъж на месец или дори по-рядко. Освен това не е нужно да откриваме какво и как се прави, а просто го правим, докато хората които не се занимават с това професионално опитват едно или друго и така се губи време.

За или против фирми за почистване? Ако за вас времето е ресурс, държите на качеството – свържете се добра фирма, каквато е „Клийнито“. Фирмите за почистване пестят време и работят бързо, както в своя дом, ако добри колкото нас.

При възникнали въпроси

Пишете Ни

СЕГА