Почистване на домове в София

Днес ще разкажем важното за услугата „почистване на домове в София“ от фирма „Клийнито“. Научете какво включва, както и сравнете някои цени.

Ако се интересувате от услуга за професионално почистване на домове в София, то имайте предвид, че ние предлагаме пълен набор от услуги. Ето и подробностите, а пълна информация за услугите ще намерите в нашата страница за почистване на домове.

Машинно изпиране на мека мебел и меки настилки

почистване на меки настилки
почистване на меки настилки

Извършва се с професионални почистващи машини и препарати с помощта, на които меката мебел, килими, мокет или пътеки се изпират в дълбочина и изсъхват в рамките на същия ден.

Измиване на прозорци и щори
Стъклата и дограмите се измиват двустранно с подходящи принадлежности и препарати, които позволяват отичането на дъждовната вода след почистване, върху стъклата остава филм с анти статично действие.

Почистване на кухня
При почистването на кухни обезмасляваме кухненските шкафове фурната и хладилника отвън, но можем да почистим цялото Ви оборудване и от вътре, след предварителна договорка и оглед.

Почистване на бани и санитарни възли
Почистват се мивки, тоалетни чинии, вани, душ кабини, бидета, джакузита, плочки фуги и друго оборудване. Цялостно почистване на домове задължително включва обстойна работа в банята и санитарните помещения.

Машинно почистване на твърди подови настилки
Освен плочките, ние можем да почистим цокъла и фугите.

Обезпрашаване на мебели и техника
Същите избърсваме с подходящ за различните повърхности и материи препарат антистатик, за да предсотавим най-добрата услуга, за почистване на домове.

При възникнали въпроси

Пишете Ни

СЕГА