Почистване на домове и пране на мека мебел

Предлагаме услуги за почистване на домове и пране на мека мебел в град София с високо качество и разумни цени. Ние в „Клийнито“ държим на качествената услуга, за да задоволим и най-високите изисквания на нашите клиенти.

Освен с фирми, ние работим и с частни лица, на които предлагаме нашите услуги за комплексно почистване на домове и пране на мека мебел. В този материал ще разкажем повече за тези две наши услуги.

Почистване от „Клийнито“

Във фирма „Клийнито“ винаги сме държали на качеството, за това не правим компромиси по отношение на качеството на услугите. Имаме богат опит във всички типове почистване, а днес ще поговорим за две наши специфични услуги. Започваме с почистване на домове – една отговорна и тежка задача.

почитване на домове
професионално почистване на домове

Почистване на домове

Имаме богат опит при обслужването на къщи, апартаменти – всичко което може да е част от услугата ни за почистване на домове е изброено по-долу. Подхождаме индивидуално всяка поръчка, съобразявайки се със спецификата на обекта и желанията на клиента.

Машинно изпиране на мека мебел и меки настилки
Услугата за почистване на домове, се извършва с професионални почистващи машини и препарати с помощта, на които меката мебел, килими, мокет или пътеки се изпират в дълбочина и изсъхват в рамките на същия ден.

Измиване на прозорци и щори
Стъклата и дограмите се измиват двустранно с подходящи принадлежности и препарати, които позволяват отичането на дъждовната вода след почистване, върху стъклата остава филм с анти статично действие.

Почистване на кухня
Сред най-популярните услуги, от пакета за почистване на домове е почистване на кухнята. При почистването на кухни обезмасляваме кухненските шкафове фурната и хладилника отвън, но можем да почистим цялото Ви оборудване и от вътре, след предварителна договорка и оглед.

Почистване на бани и санитарни възли
Баните и тоалетните почистваме цялостно, както и всички друго в дома, но за разлика от останалите помещения – в банята и санитарния възел използваме силни дезинфектанти за отстраняване на сапунени утайки, варовик, мухъл и други. Почистват се мивки, тоалетни чинии, вани, душ кабини, бидета, джакузита, плочки фуги и друго оборудване. Цялостно почистване на домове задължително включва обстойна работа в банята и санитарните помещения.

Машинно почистване на твърди подови настилки
При почистването на твърди подови настилки, използваме професионални еднодискови и вакуум машини, също и препарати според вида на настилката. Освен плочките, ние можем да почистим цокъла и фугите.

Обезпрашаване на мебели и техника
Мебелите и техниката в дома, обезпрашаваме с мощни прахосмукачки снабдени с надеждни филтри и накрайници за прахосмукиране на фини прахови частици. Същите избърсваме с подходящ за различните повърхности и материи препарат антистатик, за да предсотавим най-добрата услуга, за почистване на домове.

Пране на мека мебел

За услугата пране на мека мебел, която по същество е за почистването на меката мебел, ние предлагаме различен тип услуги. Чрез машинно почистване извършваме машинно почистване на дивани, фотьойли, столове, табуретки, матраци и други меки мебели от текстил или кожа. Услугите извършваме на място при клиента с мобилни машини, за изпиране и подсушаване на тапицерии.

Имате нужда от пране на мека мебел (без значение дали е диван, фотьойл, стол), а ние можем да предложим услуга от най-високо качество при съвсем разумна цена.

За почистването на мека мебел имаме на разположение модерна техника, която в комбинация с модерни препарати осигурява резултати на най-високо ниво.

При възникнали въпроси

Пишете Ни

24 / 7