Почистване на домове през септември

Специалистите в почистването ви призовават – възползвайте се от последните слънчеви и топли дни на есента, за да почистите дома си.

Нашето мото е „ние знаем как“ и ние наистина знаем как, когато говорим за почистване.

Предлагаме услуги за почистване на домове на най-високо ниво, както в София, така и в околностите на града.

Какво трябва да знаете, за почистване на домове?

Фирмите за почистване на домове са тези, които могат да дадат най-добри съвети що се отнася до почистване на домове, офиси и всичко в тях.

„Ние знаем как“, когато говорим за почистване. С гордост твърдим, че сме сред най-добрите в сектора на почистването в София. Предлагаме услуги, за почистване на най-високо ниво. Примери за услуги, за почистване: почистване на домове, пране на мека мебел, и услуги за почистване за бизнеса: почистване на офиси, почистване на самолети.

И все пак: кои са най-важните услуги в почистване на домове?

Първо: изпиране на мека мебел и меки настилки
Услугата за почистване на домове, се извършва с професионални почистващи машини и препарати с помощта, на които меката мебел, килими, мокет или пътеки се изпират в дълбочина и изсъхват в рамките на същия ден.

Второ: измиване на прозорци и щори
Стъклата и дограмите се измиват двустранно с подходящи принадлежности и препарати, които позволяват отичането на дъждовната вода след почистване, върху стъклата остава филм с анти статично действие.

почистване на домовеТрето: почистване на кухня
Сред най-популярните услуги, от пакета за почистване на домове е почистване на кухнята. При почистването на кухни обезмасляваме кухненските шкафове фурната и хладилника отвън, но можем да почистим цялото Ви оборудване и от вътре, след предварителна договорка и оглед.

Четвърто: почистване на бани и санитарни възли
Баните и тоалетните почистваме цялостно, както и всички друго в дома, но за разлика от останалите помещения – в банята и санитарния възел използваме силни дезинфектанти за отстраняване на сапунени утайки, варовик, мухъл и други. Почистват се мивки, тоалетни чинии, вани, душ кабини, бидета, джакузита, плочки фуги и друго оборудване. Цялостно почистване на домове задължително включва обстойна работа в банята и санитарните помещения.

Научете всичко, за услугата почистване на домове от линка по-долу.

Заявете почистване по телефона или като попълните контактната форма по-долу.
[contact-form-7 id=“2905″ title=“Контактна форма“]

При възникнали въпроси

Пишете Ни

СЕГА