Пране на мека мебел през юли 2018 година

През юли ще продължим да предоставяме високо качество на изключително конкурентни цени, за пране на мека мебел. Ние ще се постараем и да предоставим услугата възможно в най-къси срокове.

При почистване на мека мебел от текстил извършваме следните важни стъпки:
• Обезпрашаваме дамаската, чрез прахосмукиране;
• Нанасяме препарат за пране на текстилни повърхности според степента на замърсеност;
• Обработваме трудно достъпните места за машината, чрез ръчно третиране;
• Изсмукваме и неколкократно изплакваме дамаската с помощта на екстрактор;
• Подсушаваме материята с мощна вакуум машина, след което ароматизираме повърхността;

пране на мека мебел
пране на мека мебел

 

 

 

 

А имаме и услуга, за пране на мека мебел по друг способ: сухо пране.

По какво се различава сухото пране на мебели от стандартното?

Сухо пране на мебели е различен похват за поддържане на чисти дамаски и облицовки и не прилича особено на стандартното екстракторно изпиране на мебели, то е повърхностно и не се използва за почистване в дълбочина. Необходими са различни почистващи машини за дамаските, не се впръсква вода с препарат под налягане както при същинското екстракторно пране, вижте накратко какво представлява този вид почистване на мебели в следващия видеоклип или прочетете по-долу.

пране на мека мебел тип сухо

сухо пране на мебели

При сухото пране на мебели задължително се прахосмукират текстилните повърхности преди да бъдат изпрани, този вид почистване се осъществява благодарение на специална формула от (ПАВ – Повърхностно Активни Вещества) в правилна дозировка, които се нанасят по повърхността на дамаските чрез пяна генератор.

След като пяната отлепи зацапванията, тя ги изкарва по повърхността на материята от където се изсмукват с професионални мощни турбини, те образуват вакум чиято сила ние можем да регулираме с цел да не деформираме материята.

Почистените дамаски чрез сухо пране не се нуждаят от изплакване или допълнително мокрене, препаратите и пяната които използваме са с над 99% биоразградимост във водна среда.

При възникнали въпроси

Пишете Ни

24 / 7