Професионално почистване в София

Фирма за почистване „Клийнито“ предлага изгодни цени за професионално абонаментно почистване в София. Ние имаме богат опит, техника на високо ниво. Работим с препарати от висок клас, за услуга, която заслужавате да получите.

Когато имате нужда от професионалисти, които да бъдат ваш партньор в почистването, опитайте услугите за почистване на високо ниво в София.

Професионално почистване в София

В София има няколко фирми за професионално почистване, които предлагат услуга на очакваното от клиентите високо ниво. Ние сме специализирани във висок клас пране на мека мебел (пране на дивани, фотьойли, матраци), почистване на басейни, самолети.

А почистваме ли мокети и други меки настилки? Да.

Ние притежаваме висок клас професионални перящи прахосмукачки, подходящи за пране на меки настилки. Стъпките при почистването са:

• Предварителна ръчна обработка на ъгълчетата (при мокет);
• При наличие на сериозни петна от оцветители, местата се третират неколкократно;
• Разтъркване на настилката с дискова машина, оборудвана с подходяща четка за материята;
• Изчакване действието на препарата и изсмукване на разтъркания участък с екстракторна прахосмукачка;
• След разтъркване и изсмукване на цялата настилка, същата се изплаква с чиста вода и подсушава отново с екстрактор;
• При желание от клиента се ароматизира;

Висок клас почистване с професионална техника

Ние извършваме професионално почистване с най-висок клас техника, за почистване, за да предоставим услуга, която ще ви възхити.

почистване
професионално почистване

Предлагаме високи хигиенни стандарти от висококвалифициран и отговорен персонал, висок клас специализирана техника и професионални почистващи препарати.

Абонаментно почистване на домове и офиси от фирма, както и тяхната регулярна поддръжка на хигиената, са едни от най-важните и търсени услуги в бизнес сектора „професионално почистване“.

Свържете се с нас, за да получите предложение за абонаментно професионално почистване в София от фирма за почистване „Клийнито“.

При възникнали въпроси

Пишете Ни

24 / 7