Професионално почистване през март

През месец март се очаква подобрение на дневните температури, което ще позволи почистването на открито. Ние предлагаме професионално почистване на фасади, стени, прозорци и почистване след ремонт.

Днес ще разкажем по-подробно за почистването на екстериора на сградите или казано по друг начин – фасадите.

почистване на фасади
почистване на фасади

Подробности за очистване на фасади

Почистването на фасади е дейност, характерна със своите тънкости и индивидуални действия – фасадите, като цяло се делят на няколко основни вида: Окачени, Каменни,  Стъклени.

Почистване на окачени фасади

При чистенето на окачени фасади от PVC, клинкер или еталбонд, метода за почистване е най-често ръчен, а в случай на след-ремонтни дейности или строеж, измиването е чрез хидроструене или наричано още водоструене.

 

Почистване на фасади от камък

Облицовки за фасади от различна скална материя като гранит, мрамор, гнайс или варовик, най-често се почистват чрез водоструене, при по-сериозна замърсеност, може да се приложи метод за почистване чрез абразивно бластиране или наричан още пясъкоструене. Обикновено това се налага, когато трябва да се отстраняват бои, строителни мазилки или графити, защото мръсотията вероятно е проникнала в дълбочина.

 

Почистване на фасади от стъкло

Почистването на стъклени фасади се извършва ръчно, чрез използване на професионални препарати за разтваряне на мръсотията и специализирани приспособления за измиване и полиране.

При възникнали въпроси

Пишете Ни

СЕГА