Стандарти в професионалното почистване

Почистване за мъже
Почистване за мъже

Професионалното почистване си има и правила, чието спазване прави почистването професионално и го отличава от това, които всеки от нас прави в дома си.

Високо качество на използваните материали и препарати, при почистване

Световния стандарт в почистването е приел за необходимост четири основни цвята за „бърсалките”. Те са червен, син, зелен и жълт.

Лошата практика в почистването: представете си ако доверте почистването във Вашия дом на фирма, която изпраща ежедневно различни хигиенисти на работното място и те почистват тоалетната чиния със синята кърпа, а кухнята със жълтата, но на другия ден по график трябва да дойде да почиства Гергана и тя вземе синята кърпа за да бърше в кухнята.

Добрите практики: Ние спазваме висок стандарт в почистването. Има строго разделение на материалите, контрол над персонала от професионалисти.

Нашите служители преминават курс за обучение, за професионално почистване, а нашата практика и наблюдения показва, че много малка част от фирмените хигиенисти се съобразяват дори с това елементарно правило.

Съвет от професионалисти в почистването: подбирайте внимателно фирмите за почистване, на които поверите чистотата, информирайте се за начина им на работа, техниките и консумативите които използват, все пак затова плащате за професионално почистване.

При възникнали въпроси

Пишете Ни

СЕГА