Услуги за почистване на фокус – почистване след ремонт и пране на мека мебел.

Ще обърнем внимание на две от услугите ни, които представляват особен интерес, за нашите клиенти. Днес ще разкажем за прането на мека мебел и почистване след ремонт в София.

Кой се нуждае от пране на мека мебел? А кой се нуждае от почистване след ремонт? Всеки на практика и това наистина е така. Мека мебел има на практика във всеки дом или офис. Ние почистваме столове, фотьойли, дивани. Перем както възглавниците, така и облегалките на столове, дивани. При нас може да поръчате и пране на матраци.

При почистването след ремонт ние ще се погрижим за прозорци и дограми, за плочките и фугите, за паркетите, обезпрашаването на стени и врати. Вижте подробностите по-долу.

Почистване след ремонт

Услугата е възможно да се предостави както за обекти, които са още след изнасянето на строителите, така и след по-леки ремонти, когато трябва да се премахнат само прах, следи от боя по дограми и други.

Фирмата разполага със специализирани инструменти и машини, за почистване почистване след ремонт. В услугата влиза отстраняване на строителни остатъци, лепенки, бои и силиконови лепила от всички видове подове, прозорци или мебели.

PA256952 Cleanito
Професионално почистване, стандарти

Продуктите с, които работим и методите, които прилагат нашите служители гарантират едно висококачествено, професионално почистване на Вашия имот, опазване на неговото оборудване и предаване на обекта във вид идеален за ползване.

При нужда от основно почистване след строително-ремонтни дейности, на едно или повече помещения, изготвяме оферта, след оглед на обекта.

Основно почистване след ремонт включва следните услуги

Пакетна услуга за основно почистване на домове и офиси след ремонт или строителство, обема следните действия:
• Събиране и изхвърляне на строителен остатък;
• Обезпрашаване на стени;
• Прахосмукиране на фина прах от обзавеждане;
• Избърсване на твърда мебел;
• Измиване на прозорци, щори и врати;
• Почистване и дезинфекция на санитарни помещения;
• Машинно почистване на подови настилки, цокъл и фуги;

34 Cleanito

Пране на мека мебел

Прането на мека мебел е по същество почистване на мебелите от прах, акари и петна. Най-често от пране се нуждаят мебели, които имат видими петна, издават неприятни миризми и хората са принудени да поискат нашите услуги, за почистването им.

За услугата пране на мека мебел, която по същество е почистване на меката мебел, ние предлагаме различен тип услуги. Чрез машинно почистване извършваме машинно почистване на дивани, фотьойли, столове, табуретки, матраци и други меки мебели от текстил или кожа. Услугите извършваме на място при клиента с мобилни машини, за изпиране и подсушаване на тапицерии.

Имате нужда от пране на мека мебел (без значение дали е диван, фотьойл, стол), а ние можем да предложим услуга от най-високо качество при съвсем разумна цена.

За почистването на мека мебел имаме на разположение модерна техника, която в комбинация с модерни препарати осигурява резултати на най-високо ниво.

Каква мека мебел почистваме и как?

Предлагаме машинно почистване на дивани, фотьойли, столове, табуретки, матраци и други меки мебели от текстил или кожа.

Услугите извършваме на място при клиента с мобилни, екстракторни машини за изпиране и подсушаване на тапицерии.

Екстракцията е предпочитан метод за почистване на силно замърсени текстилни повърхности, както и за отстраняване на дълбоко проникнала в материята мръсотия.

Прането на мека мебел с екстрактор позволява използването на меката мебел още същия ден, 4 до 8 часа след почистването.

При възникнали въпроси

Пишете Ни

24 / 7