Фирма за почистване в София

Добре дошли в уеб сайтът на фирма за професионално почистване „Клийнито“. Ние предлагаме разнообразни услуги за почистване, от пране на дивани до почистване на самолети. Последното е буквално.

За фирма за почистване „Клийнито“ няма големи обекти. Извършваме редовно, абонаментно почистване на мека мебел за заведения в София, почистване на мокети, почистване на басейни и почистване на самолети.

Конкуренцията сред софийските фирми за почистване е голяма, като на пазара има богат избор от малки и големи, които предлагат различни по качество услуги. Без значение колко голяма е фирмата, тя предлага услуги за почистване за нуждите на определен тип клиенти според финансовите възможности и изискванията им.

Важен ли е опита?

Опитът във всяка дейност е много важен и почистването не прави изключение. Фирма за професионално почистване „Клийнито“ може да предостави най-високо ниво на услугите си.

52 Cleanito
пране на меки настилки

Пране на меки настилки (мокети)

Ние предлагаме професионално пране на меки настилки в домове и бизнес площи. Защо да изберете нас?

Чрез използването на дискова машина, екстрактор и подходящ препарат, килимите и мокета биват изпрани безупречно, възвръщат своите цветове, изсъхват от 1 до 3 часа, а усещането за чист въздух е превърнал помещенията в една неповторима и уютна среда за обитаване.

Когато избираме меки подови настилки за дома, офиса или пък за хотел е необходимо да помислим и за тяхната поддръжка, особено ако мястото, където ще полагаме настилката е с висок трафик от посетители точно, както в офисите и хотелите.

Ние от „Клийнито“ ООД извършваме машинно изпиране на килими и мокет в домове, офисаи и други помещения.

При възникнали въпроси

Пишете Ни

24 / 7