Фирми за почистване в София

Фирми за почистване в град София предлагат разнообразни услуги. Ние сме специализирани в пране на мека мебел за частни и корпоративни клиенти. Предлагаме пране на мека мебел, почистване на сладкарници, ресторанти и други търговски обекти. Почистване от фирма за почистване „Клийнито“ – разнообразни услуги на разумни цени.

Днес ще говорим за това, което превръща добрите фирми за почистване в това, което са. Как ние сме една от най-добрите фирми за почистване в София.

Фирми за почистване

Добрите фирми за почистване се стремят към постоянно високо качество на услугата, минимум текучество на персонала. Ние успяваме да го постигнем – ние сме „Клийнито“.

фирми за почистване
фирма за почистване

Ние сме сред тези фирми за почистване, които не правят компромиси с качеството. Предлагаме услугите за почистване на високо ниво и се стремим да ги предложим на клиенти, които се нуждаят и оценяват отличното обслужване.

Фирмите за почистване в София могат да се похвалят с постоянна конкуренция, а мощната конкуренция води до постоянен стремеж към по-високо качество. Това води до изгодни цени и стремеж към високо качество на хората, които работят в тях.

„Клийнито“ е фирма с малък персонал, което позволява на ръководството да има пряк досег с работата всеки ден. Това ни позволява с гордост да заявим, че сме сред най-добрите фирми за почистване в София.

Ние сме сред фирмите за почистване, които разполагат с висок клас техника, не икономисват от материалите, спазват сроковете, наемат само доказани специалисти.

Всеки клиент независимо колко високи или ниски изисквания към качеството на услугата почистване има, ще намери най-доброто за себе си сред многото фирми за почистване в София.

фирми за почистване
фирми за почистване

Абонаментно почистване

Ние предлагаме изгодни условия за абонаментно почистване в София, ние знаем как да предложим високо ниво на обслужване.

Абонаментно почистване на домове и офиси от фирма, както и тяхната регулярна поддръжка на хигиената, са едни от най-важните и търсени услуги в бизнес сектора „професионално почистване“.

При изготвянето на планове за абонаментно или регулярно почистване, вземаме предвид следното:
• Площта на имота;
• Дали почистването се извършва по график на клиента или по график на „Клийнито“;
• Честота на посещенията при клиента;
• Кои услуги ще бъдат включени в пакета;
• Включени ли са неспецифични услуги;
• Период на договорните отношения;

„Клийнито“ предлага абонаментно почистване и поддръжка на хигиената, чрез фирмени хигиенисти за всякакъв вид помещения в зависимост от нуждите на клиента.

При възникнали въпроси

Пишете Ни

24 / 7