Фирми за почистване – изборът е „Клийнито“

Фирми за почистване в София? „Клийнито“ е фирма за почистване в столицата, която предлага високо качество на услугите за почистване, при изключителни цени.

Когато търсите добри фирми за почистване в София се интересувате най-вече от три важни неща. Първото е цената, колко бързо може да реагира фирмата за почистване, която сте избрали и разбира се – отзивите от клиенти, тоест качеството на услугата.

Ние сме сред фирмите за почистване в София, които се радват на изключително добра репутация. Това ни позволява да работим на цени, които са около средните за бранша, като не допускаме компромиси с качеството на услугата.

Ръководството на фирмата има пряк досег с работата всеки член на екипа, което ни позволява с гордост да заявим, че сме сред най-добрите фирми за почистване в София.

Стремим се към висок стандарт в обслужването, добра цена и спазване на сроковете, което ни поставя сред добрите фирми за почистване в София.

 

Как нашата фирма за почистване постига добра цена при високо качество?

Чрез оптимизация на трудовия процес и оптимално използване на работната ръка, ние успяваме да поддържаме възможно най-високо стандарт на услугите за почистване.

фирма за почистване
фирма за почистване

За нас и защо сме сред добрите фирми за почистване

Фирмата е с малък персонал, което позволява на ръководството да има пряк досег с работата всеки ден. Това ни позволява с гордост да заявим, че сме сред най-добрите фирми за почистване в София.

Ние сме сред фирмите за почистване, които разполагат с висок клас техника, не икономисват от материалите, спазват сроковете, наемат само доказани специалисти.

пране на матраци
пране на матраци

Услугата пране на матраци не се различава по нищо от прането на дивани, ние предлагаме машинно пране на текстилни облицовки за спални и матраците им като същите биват третирани с еко съобразни препарати за почистване.

Ние предлагаме професионално почистване на най-високо ниво в град София. Имаме голям набор от услуги, за професионално почистване и обслужваме както частни лица, така и за бизнес клиенти. Под почистване за бизнеса не разбираме просто почистване на офиси или стъкла, а почистване на индустриални помещения, офиси с голяма площ и офис, офис сгради и промишлени предприятия.

Имаме богат опит в почистване за частни лица, заемаме се както с пране на мека мебел, така и с почистване на автомобили.

При възникнали въпроси

Пишете Ни

24 / 7