Често задавани въпроси за професионално почистване – част четвърта и последна

В четири поредни публикации ще отговорим на най-често задаваните ни въпроси, за професионалното почистване. Те касаят нашата фирмена дейност и методи на работа. Надявам се да сме полезни. Четвърта и последна част от въпросите и отговорите.

 

фирма за почистване
фирма за почистване

Правите ли оглед на място?

Преди да дадем оферта с крайна цена и срок за изпълнение на поръчка по почистване, винаги правим оглед на обекта, огледа и консултациите са безплатни. Тези условия важат при запитване за поръчка с прогнозна стойност над 100,00лв.

Колко дни по-рано трябва да заявя поръчката си?

Направете Вашето запитване поне седмица по-рано, също така осигурете възможен ден и час за оглед. Възможно е да приемем Вашата поръчка за почистване по-бързо, например: Правите поръчка на дата 17, изпълнява се на дата 19 (не се препоръчва за услуги с прогнозна стойност над 100,00лв.).

За нас

За нас няма прекалено големи поръчки за почистване.

Въпрос на организация

Ние имаме добри контакти с наши партньори – фирми за почистване. Работим бързо и спазваме сроковете, за които сме поели ангажимент.

За фирмата
„Клийнито“ ООД е специализирана в услуги, за почистване на домове и множество услуги за почистване, предназначени за бизнеса.

Търговска марка
Фирма „Клийнито“ ООД притежава правата, за търговската марка Cleanito, заедно с графичния знак.

 

При възникнали въпроси

Пишете Ни

24 / 7