Почистване на домове

Кога апартаментът или къщата стават дом? На пръв поглед отговорът изглежда лесен – просто да го имаме. Но това не е съвсем така! Домът е там, където е нашето семейство, където се чувстваме добре – домът е отражение на стремежа и начина ни на живот.

Всички се стараем да сме чисти и спретнати навън, а защо не и вкъщи? Ние от Клийнито ЕООД най-добре разбираме как се прави професионално почистване на домове София, почистване на апартаменти и къщи.

Имаме богат опит при обслужването на всякакъв тип сгради – къщи, апартаменти и жилищни входове. Подхождаме индивидуално към всяка поръчка, съобразявайки се със спецификата на обекта и желанията на клиента.

Бързи Връзки

В услугата по Професионално Почистване на Домове София може да предложим

 • Обезпрашаване на мебели и техника
  – мебелите и техниката в дома, обезпрашаваме с мощни прахосмукачки, снабдени с надеждни филтри и накрайници за прахосмукиране на фини прахови частици (HEPA филтри). Същите избърсваме с подходящ за различните повърхности и материи препарат антистатик, за да предоставим най-добрата услуга за почистване на домове.
 • Машинно почистване на твърди подови настилки
  – при почистването на твърди подови настилки използваме професионални еднодискови и вакуум машини, също и препарати според конкретния вид на настилката. Освен плочките, ние можем да почистим цокъла и фугите също.
 • Машинно пране на меки настилки
  – услугата за почистване на домове, се извършва с професионални почистващи машини и препарати с помощта, на които вашите килими, мокет или пътеки се изпират в дълбочина и изсъхват в рамките на същия ден.
 • Машинно пране на мека мебел
  – услугата за почистване на домове, се извършва с професионални почистващи машини и препарати с помощта, на които меката мебел, килими, мокет или пътеки се изпират в дълбочина и изсъхват в рамките на същия ден.
 • Измиване на прозорци и щори
  – стъклата и дограмите се измиват двустранно с подходящи за целта принадлежности и препарати, които позволяват оттичането на дъждовната вода след почистване, като върху стъклата остава филм с водоотблъскващ импрегнатор.
 • Почистване на кухня
  – сред най-популярните услуги от пакета за почистването на домове е почистването на кухнята. При почистването на кухни обезмасляваме кухненските шкафове, фурната и хладилника отвън, а също така може да почистим и цялото Ви оборудване и отвътре (след предварителна договорка и оглед).
 • Почистване на бани и санитарни възли
  – баните и тоалетните почистваме цялостно, както и всички друго в дома, но за разлика от останалите помещения в банята и санитарния възел използваме силни дезинфектанти за отстраняване на сапунени утайки, варовик, мухъл и други. Почистват се също така – мивки, тоалетни чинии, вани, душ кабини, бидета, джакузита, плочки фуги и друго оборудване.

⚠️ Цялостното почистване на домове задължително включва обстойна работа в банята и санитарните помещения!

Комплексно и Абонаментно Почистване на Домове

В пакета „комплексно почистване на домове“ събрахме най-важните и често поръчвани дейности, за услугата почистване на апартаменти:

 • Почистване от паяжини, контакти и ключове;
 • Външно почистване на кухненски шкафове, фурна и хладилник (за вътрешно почистване на шкафове, хладилник и фурна се доплаща допълнително);
 • Цялостно почистване и дезинфекция на санитарните възли и прилежащото им оборудване;
 • Външно обезпрашаване и избърсване на шкафове, секции, бюра, гардероби и друга твърда мебел (вътрешното почистване на мебелите се уговаря и доплаща допълнително);
 • Обезпрашаване и избърсване на врати, радиатори, осветителни тела, первази, картини, етажерки и техника;
 • Двустранно измиване на стъкла и дограми (почистването на щори се заплаща допълнително, както и наличието на остъклени тераси);
 • Машинно почистване на твърди подови настилки (меките настилки, като килими или мокет могат да бъдат изпрани след допълнителна уговорка и доплащане за услугата – пране на меки настилки цена);
 • Прахосмукиране (изтупване) на мека мебел (същата може да бъде машинно изпрана като услугата се доплаща по –  цена пране на мека мебел);

Почистване на Домове София цени

Отзиви на Клиенти

Галерия

Пишете Ни

24 / 7