Почистване след ремонт

Мръсотията и прахът след ремонта могат бързо да причинят повреда на подовите настилки и не само на тях, така че е важно да наемете фирма за почистване възможно най-скоро. Ние от Клийнито ЕООД сме специализирани в Професионално почистване на дома и офиса след строителство,  реконструкция или ремонт. Независимо дали сте собственик или наемател, ние ще отделим време, за да разберем вашите нужди, след което ще работим с вас до постигане на желаните резултати. Ние сме местна компания, която предоставя качествени услуги в района на София от 2013 г. насам.

Бързи Връзки

Клийнито ЕООД е фирма за почистване след ремонт София и предлага

основно почистване след ремонт или строеж на всякакъв тип помещения – апартаменти, офиси, складове, цели сгради и други, с основна насоченост към премахване на най-финия останал прах.

Ние сме фирма за почистване след ремонт, която разполага със специализирани инструменти и машини за целта. В услугата влиза събиране и депониране на строителни отпадъци, лепенки, бои и силиконови лепила от всички видове подове, прозорци или мебели.

Продуктите, с които работим и методите, които прилагат нашите служители гарантират едно висококачествено, професионално почистване след ремонт на Вашия имот, опазване на неговото оборудване и предаване на обекта във вид, идеален за ползване.

Cleanito after repair (почистване след основен ремонт и други подобни дейности)

Пакетна услуга за почистване след основен ремонт на домове и офиси (и други помещения) или строителство се извършва от няколко човека (в зависимост от индивидуалните нужди на клиента) и обхваща следните действия:

  • Събиране и изхвърляне на строителен остатък;
  • Обезпрашаване на стени;
  • Прахосмукиране на фина прах от обзавеждане;
  • Избърсване на твърда мебел;
  • Измиване на прозорци, щори и врати (двустранно);
  • Почистване и дезинфекция на санитарни помещения;
  • Машинно почистване на подови настилки, цокъл и фуги от пръски от боя, латекс, лепила и други;

Почистване след Ремонт цени

  • Почистване след Ремонт цени договаряне

    ⚠️ Цената се определя най-вече от квадратурата и тъй като нуждите на всеки клиент са индивидуални, моля, свържете се с нас по удобен за Вас начин за оглед и оферта. Огледът може да извършим и по Viber!

Отзиви на Клиенти

Галерия

Пишете Ни

24 / 7