Пране на меки настилки

Когато избираме меки подови настилки за дома, офиса или пък за хотел (килими, мокети, китеници и други) е необходимо да помислим и за тяхната поддръжка, особено ако мястото, където ще полагаме настилката е с висок трафик от посетители точно както в офисите и хотелите.

Ние от Клийнито ЕООД извършваме машинно пране на килими и мокети (и всякакъв друг вид мека настилка) в домове, офиси и други помещения като използваме за целта професионална дискова машина.

Имайте предвид,че …

… килимите, които хората често носят за пране на килими на автомивки, биват изпирани със силно агресивни препарати за автомобили и със струя под налягане (която може и да повреди вашия килим), но БЕЗ разтъркване и изсмукване на мръсотията от тъканта с професионален екстрактор.

Ние от Клийнито ЕООД изпираме машинно и с подходящите препарати в зависимост от тъканта, от която е изработена меката настилка!

Как работим ние?

Във Фирма за Почистване Клийнито ЕООД сме оборудвани с висок клас професионални перящи дискови машини и прахосмукачки, подходящи за пране на килими, пране на мокети и пране на меки настилки от всякакъв друг тип. Изпираме килими и мокети с професионални препарати за почистване на изкуствени или естествени материи (независимо от тъканта, използвана за изработката им).

Стъпки, които прилагаме при пране на килими и мокети:

  • Предварителна ръчна обработка на ъгълчетата (при мокет);
  • При наличие на сериозни петна от оцветители местата се третират неколкократно
  • Разтъркване на настилката с дискова машина, оборудвана с подходяща четка за конкретната материя;
  • Изчакване действието на препарата и изсмукване на разтъркания участък с екстракторна прахосмукачка;
  • След разтъркване и изсмукване на цялата настилка същата се изплаква с чиста вода и подсушава отново с екстрактор;
  • При желание от страна на клиента се ароматизира.

Чрез използването на дискова машина, екстрактор и подходящ препарат, килимите и мокетите биват изпрани безупречно, възвръщат своите оригинални цветове, изсъхват от 1 до 3 часа максимум, а усещането за чист въздух е превърнал помещенията в една неповторима и уютна среда за обитаване! 

Цени за Пране на Меки Настилки:

  • Цена на Кв.М. 5 лв.

    ⚠️ За особено големи размери и абонаментна поддръжка цената се договаря индивидуално! Услугата се извършва на място при клиента като при тежките килими изпирането става в нашата база с транспорт за наша сметка.

Lyubka Apostolova
Lyubka Apostolova
18:14 30 Aug 21
Професионално и коректно отношение! Качествено почистване и доверие на клиента !
Elena Najdenova
Elena Najdenova
17:40 30 Aug 21
Ползвах услугите на тази фирма преди известно време, определено останахме много доволни. И служителите са коректни, спазиха уговореното време и отново бихме ползвали услугите им. Препоръчвам.
Mihail Tsenkov
Mihail Tsenkov
17:27 30 Aug 21
I am rather happy with the service - I have been using it for more than 10 years now. Very responsive to any requests and and also very flexible when required.
С. Найденов
С. Найденов
14:11 30 Aug 21
Бърза реакция и голям професионализъм. Горещо препоръчвам!
Вилизар Ненов
Вилизар Ненов
07:40 25 Aug 21
Перфектно отношение към клиента - комуникация, навременно посещение и добра цена. Не можах да си позная стария диван!!!
Още отзиви

Пишете Ни

24 / 7

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт вие приемате нашата Политиката за поверителност.