Пране на меки настилки

Когато избираме меки подови настилки за дома, офиса или пък за хотел (килими, мокети, китеници и други) е необходимо да помислим и за тяхната поддръжка, особено ако мястото, където ще полагаме настилката е с висок трафик от посетители точно както в офисите и хотелите.

Ние от Клийнито ЕООД извършваме машинно пране на килими София и машинно пране на мокети (и всякакъв друг вид мека настилка) в домове, офиси и други помещения като използваме за целта професионална дискова машина.

Бързи Връзки

Разлики при прането на меки настилки (какво е машинно пране на килими?)

Имайте предвид,че килимите, които хората често носят за пране на килими на автомивки, биват изпирани със силно агресивни препарати за автомобили и със струя под налягане (която може и да повреди вашия килим), но БЕЗ разтъркване и изсмукване на мръсотията от тъканта с професионален екстрактор.

Ние от Клийнито ЕООД извършваме машинно пране на мокети и килими с подходящите препарати в зависимост от тъканта, от която е изработена меката настилка!

Как изпираме Вашите меки настилки?

Във Фирма за Почистване Клийнито ЕООД сме оборудвани с висок клас професионални перящи дискови машини и прахосмукачки, подходящи за пране на килими, пране на мокети и пране на меки настилки от всякакъв друг тип. Изпираме килими и мокети с професионални препарати за почистване на изкуствени или естествени материи (независимо от тъканта, използвана за изработката им).

Какво включва услугата пране на килими и пране на мокети?

  • Предварителна ръчна обработка на ъгълчетата (при мокет);
  • При наличие на сериозни петна от оцветители местата се третират неколкократно
  • Разтъркване на настилката с дискова машина, оборудвана с подходяща четка за конкретната материя;
  • Изчакване действието на препарата и изсмукване на разтъркания участък с екстракторна прахосмукачка;
  • След разтъркване и изсмукване на цялата настилка същата се изплаква с чиста вода и подсушава отново с екстрактор;
  • При желание от страна на клиента се ароматизира.

Чрез използването на дискова машина, екстрактор и подходящ препарат, килимите и мокетите биват изпрани безупречно, възвръщат своите оригинални цветове, изсъхват от 1 до 3 часа максимум, а усещането за чист въздух е превърнал помещенията в една неповторима и уютна среда за обитаване! 

Цени за Пране на Меки Настилки:

  • Цена на Кв.М. 5 лв.

    ⚠️ За особено големи размери и абонаментна поддръжка цената се договаря индивидуално! Услугата се извършва на място при клиента като при тежките килими изпирането става в нашата база с транспорт за наша сметка.

Отзиви на Клиенти

Галерия

Пишете Ни

24 / 7