Често задавани въпроси

Убедени сме, че има стотици въпроси, които желаете да ни зададете, за да сте сигурни в качеството на нашите услуги, за професионално почистване. Ние сме напълно открити със своите клиенти.

По-долу сме извадили отговори, на някои от най-често задаваните въпроси свързани с нашите услуги, за професионално почистване от добрата фирма за почистване в нашия град.

Извършваме професионално почистване на домове, почистване на мека мебел, както и почистване на всякакъв вид помещения. Можете да се свържете с нас за почистване на обзавеждане и оборудване, сгради, басейни, екстериор, както и пътнически самолети.

За някои дейности по почисване е подходящо използването на машини, а за други да се свършат на ръка. Ние сме професионалисти в почистването, използваме похвати непознати на битовия потребител.

Използваме професионална техника и професионални препарати, за почистване. Практита ни е научила кои похвати или препарати да иползваме, за да получим най-добри резултати.

Всички услуги за почистване извършваме с качествени, ефективни и надеждни препарати, съобразени с наредбите на Министерство на здравеопазването, сертифицирани и стандартизирани по международната система ISO 14000:2004.

Успеха на всяка една фирма за почистване, до голяма степен зависи от капитала вложен в човешки ресурси. Фирма „Клийнито” ООД разполага с млад, енергичен и добре мотивиран персонал от професионалисти, което е ключов фактор и най-сериозна инвестиция за бъдещето на нашата компания.

В „Клийнито” ООД подбираме внимателно хората, които назначаваме. Всички преминават през няколко проверки преди да бъдат изпратени за почистване във Вашия дом или офис. В нашите оперативни екипи винаги има отговорник на група, групата извършва всички задачи отговорно, с голяма прецизност и пълна конфиденциалност.

Понякога в процеса на работа се допускат и някои дребни грешки (изключително рядко). Фирма „Клийнито” ООД носи пълната отговорност при възникнали щети по време изпълнението на служебните задължения на всички работници намиращи се на обекта.

Във всички случаи фирма „Клийнито” ООД първо прави детайлен анализ на Вашето запитване. Фирмата ни поема ангажимент, единствено с поръчки, които може да изпълни качествено и в срок. Всеки платежен документ за изпълнена поръчка по почистване е гаранция за качество.

Фирмата ни може да се справи безупречно с голяма част от интериора или екстериора във Вашия обект, повече информация относно предлаганите от нас услуги вижте в секция „Цени” или „Всички услуги”. Ако услугата, която желаете да изпълним не фигурира в тези две секции, може да ни позвъните по телефона за повече информация.

Преди да дадем оферта с крайна цена и срок за изпълнение на поръчка по почистване, винаги правим оглед на обекта, огледа и консултациите са безплатни. Тези условия важат при запитване за поръчка с прогнозна стойност над 100,00лв.

Направете Вашето запитване поне седмица по-рано, също така осигурете възможен ден и час за оглед. Възможно е да приемем Вашата поръчка за почистване по-бързо, например: Правите поръчка на дата 17, изпълнява се на дата 19 (не се препоръчва за услуги с прогнозна стойност над 100,00лв.).

Пишете Ни

24 / 7