Сухо пране на мебели

Клийнито ЕООД е Фирма за Почистване в София, ориентирана най – вече към почистването на мебели за дома и офиса. Представяме Ви сега най-новата ни услуга – сухо пране на мебели.

Сухото пране на меки мебели е специфична услуга за пране на мека мебел, която използва различен метод; извършва се с различни машини и с различни специални препарати от стандартната услуга, за пране на мека мебел.

Запознайте се подробно с принципите и действията, по които се извършва сухото пране на меки мебели и вижте защо този вид изпиране на дамаски е силно предпочитан от обществата в по – развитите страни. Вече може да се възползвате от тази услуга и тук в гр. София само с едно позвъняване в Клийнито ЕООД.

Бързи Връзки

По какво се различава услугата по сухо пране на мебели от стандартното?

Сухото пране на мебели е един по – различен похват за поддържане на чисти дамаски и облицовки и не прилича особено на стандартното екстракторно изпиране на мебели. То е само повърхностно и не се използва за почистване в дълбочинана материята. Необходими са различни почистващи машини за дамаските, като не се впръсква вода с препарат под налягане както при същинското екстракторно пране.

След като сухата пяната отдели зацапванията и мръсотията, тя ги изкарва по повърхността на материята, от където се изсмукват с професионални ни мощни турбини, които образуват силен вакуум, чиято мощност ние можем да регулираме с цел да не деформираме материята.

При сухо пране на мебели задължително се прахосмукират текстилните повърхности преди да бъдат изпрани!

Този вид почистване се осъществява благодарение на специална формула от ПАВ – (Повърхностно Активни Вещества) в правилна дозировка, които се нанасят по повърхността на дамаските чрез пяна генератор.

Почистените дамаски чрез сухо пране не се нуждаят от изплакване или допълнително мокрене – препаратите и пяната, които използваме са с над 99% биоразградимост във водна среда.

За кого е услугата сухо пране на мебели?

Услугата сухо пране на мебели не е екзотика или начин за събиране на по-високи такси за почистване, предназначението на тази услуга е съвсем точно.

Сухо пране на мебелите се прилага:

  • Сухо пране на мебели чиито пълнеж е от естествен материал, гъши пух; дамаски които не трябва да се мокрят.
  • За всички видове бутикови мебели при които техния производител е упоменал да не се мокрят при почистването им, това може да се види в инструкциите (книжката), която са Ви дали при закупуване на мебелите.
Проверете за „начини на почистване“ или намерете етикет с упътване. 

Използва се също при почистване в:

  • Киносалони, театри, конферентни зали;
  • Самолетни салони (използват се само пенообразуващи средства, сертифицирани от компанията Boeing);
  • Тапицерии и салони в автомобили, камиони и автобуси.

Предимства на сухото пране на меки мебели:

  • Щади тъканите и дамаските от ранно износване, може да ползвате изпраните мебели след един час без да се намокрите.

Недостатъци на сухото пране на мека мебел:

  • По-скъпа услуга от стандартното екстракторно пране
  • Не почиства мебелите в дълбочина
  • Отстраняването на петна от дамаската е рядко.

Услугата е ориентирана предимно за бизнеса, също и за хора, които желаят да виждат мебелите си чисти през целия период на тяхното съществуване.

Специалистите от Клийнито ЕООД препоръчваме сухо пране на мебелите пред стандартното мокро почистване, защото изтупването от прах и освежаване чрез сухо пране щади мебелите и удължава живота им!

Препоръчителен период на обслужване – на всеки 3 месеца (или по-често, според амортизацията).

Цени за Сухо Пране на Мека Мебел:

Изтупване от прах и сухо пране на мебелиЦена за 1 бр.
Столове11,00 лв.
Столове с облегалка16,00 лв.
Табуреткиот 26,00 лв. до 36,00 лв.
Фотьойл36,00 лв./бр.
Двуместен диван62,00 лв./бр.
Триместен диван82,00 лв./бр.
Ъглов диван „г-образен“140,00 лв./бр.
Възглавници11,00 лв./бр.

 

Отзиви на Клиенти

Пишете Ни

24 / 7